2013. március 15., péntek

Elmarad a VI. Kolping Kupa és D Nyolctánc OB!

Ezúton értesítünk minden érintettet, hogy az MTASZ döntése alapján a kialakult rendkívüli időjárás miatt a holnapra meghirdetett VI. Kolping Kupa és D Nyolctánc Országos Bajnokság elmarad! A résztvevők egészségénél és biztonságánál nincsen fontosabb szempont, ezért a verseny egy későbbi időpontban kerül megrendezésre.

2 megjegyzés:

  1. Ha elmarad a verseny, nem kellett volna a versenyzőket is értesíteni, hogy elmarad?

    Van aki pl. péntek délután indult el Budapestről Mohácsra vonattal vagy busszal, szállást vett ki Mohácson, hogy reggel részt tudjon venni a versenyen. Ha pénteken lemondják a versenyt nem kellett volna estleg szólni a versenyzőknek, hogy ne induljanak el, vagy ha most indultak forduljanak vissza mert nem lesz másnap verseny?

    Mibe került volna? Egy telefon vagy sms a klubvezetőknek volt kb. 20 klub aki nevezett. 10 perc megírni az sms-t, hogy holnap nem lesz verseny, szóljatok már a versenyzőknek és csoportosan szétküldeni az sms-t. A versenyre nevezett kb. 200 páros, tehát klubvezetőként kb. 10 sms-t kellett volna kiküldeni.
    Ez ugye nagyon nagy és bonyolult feladat lett volna?

    Én péntek este érkeztem Mohácsra, akkor értesültem, egy másik táncostól hogy nem lesz verseny. Visszamenni aznap már nem tudtam, mert nem volt már se busz se vonat, így ki kellett fizetnem a szállást, majd másnap tudtam visszajönni Budapestre.

    Eredmény: egy elvesztegetett nap és az utazás plusz szállás költsége semmiért.

    VálaszTörlés
  2. Elsősorban az MTASZ-t hibáztatom, hogy péntek délután/este(?) találták el, hogy nem lesz verseny!
    Az még rendben volna ha tényleg a biztonság miatt lemondják a versenyt, de akkor tették volna csütörtök este vagy péntek reggel, amikor tényleg súlyos volt a helyzet!!!
    Péntek délutánra, estére az ország nagy részén - nem mindenhol - már rendeződött a hó-helyzet az utakon.
    Szombat reggel szép napsütéses idő volt, nyoma sem volt már a hónak.

    VálaszTörlés